Anion,Lady Anion,Love Moon

Raze infrarosii (IR)

Date: 2010-08-07

Infrarosiile(IR) sunt o forma de radiatie electromagnetica ce are lungimea de unda putin mai lunga decat culoarea rosu in spectrul vizibil. Sunt de asemenea denumite "raze calde". Radiatia infrarosie este creata cand obiectele sunt incalzite la o temperatura aproape de incandescenta.
Pentru ca infrarosiile pot penetra corpul uman, ele ajuta "din interior" si astfel devin ideale pentru folosirea medicala. Cele mai folosite radiatii infrarosii inmedicinasunt Far-IR sau RIUL.
In fapt, vindecarea cu infrarosii a devenit varful de gama in multe discipline medicale care abordeaza imbunatatirea starii in cazurilor cronice sau permanente si de asemenea invindecarea accelerata.
Terapia cu infrarosu localizata foloseste lampi cu lungimea de unda de 2~25 microni si este aplicata pentrutratamentul dureriide mai mult de 40 institute medicale reputabile din China.
Cercetatorii raporteaza o proportie de succes mai mare de 90% in studiile chinezesticare urmareau efectele terapiei cu infrarosii asupra:ranirea tesuturilor moi, dureri lombare, Periartrita la nivelul umarului, sciatica, durere in decursulmenstruatiei, neurodermatite, eczeme infectate, infectii post chirurgicale, diaree, astenie neuronala, infectii la nivelul pelvisului, pneumonie pediatrica, tinea, degeraturi cu inflamare, paralizie faciala (Bell’s Palsy).

Absorbantele intime ANIONfolosesc antiunea benefica ainfrarosiiloralaturi de efectul curativ alionilor negativipentru a eradica bacteriile, virusii si mirosurile neplacute, pentru a grabi procesul de insanatosire a ranilor interne, pentru a stimula metabolismul celular.


Articles archive

Recomandari pentru uz profilactic si terapeutic
Ioni negativi (anioni)
De ce sa folosesti absorbantele Lady Anion?
Raze infrarosii (IR)