Anion,Lady Anion,Love Moon

Ioni negativi (anioni)

Date: 2010-08-13

Ioniisuntatomisau molecule care au castigat sau pierdut o sarcina electrica.

Ionii negativisunt atomi sau molecule cu incarcatura negativa. Ionii negativi nu au miros sau gust si nu poti fi vazuti. In natura, ionii negativi sunt creeati cand moleculele de aer sunt descompuse de lumina soarelui, de radiatii cosmice si de miscarea aerului sau apei. Ionii negativi mai pot fi produsi in natura de anumite minerale sau roci vulcanice. Aceste roci sunt folosite in industrie pentru pulberi ceramice care au diverse aplicatii in mai multe domenii tehnologice simedicina. Concentratii mari de ioni negativi pot fi gasiti in natura cu precadere in padurile montane, cascade si plaje, locuri in care oamenii se simt revigorati si plini de energie.
Cand cantitatea de ioni negativi continuti in un centimetru cub de aer inhalat variaza intre 5,000 si 50,000, intareste organismul si cresteimunitatea. Cand cantitatea ajunge la valori mari intre 100,000 si 500,000, apare un efect ameliorant asupra bolilor.
Principalul avantaj al ionilor negativi pentru corpul uman include curatarea sangelui, eliminarea bacteriilor daunatoare, intarireasistemului imunitar, activarea celulelor, balanshormonal, tratamentulinflamatiilorsi ajustarea sistemului nervos central. Interactiunea intre ionii negativi si corpul uman este o parte aelectromedicinei, avindecarii electromagnetice, avindecarii bioelectromagnetice. Acesta este motivul pentru care am adaugat putereaionilor negativiabsorbantelor Lady Anion.


Articles archive

Recomandari pentru uz profilactic si terapeutic
Ioni negativi (anioni)
De ce sa folosesti absorbantele Lady Anion?
Raze infrarosii (IR)