Anion,Lady Anion,Love Moon

De ce sa folosesti absorbantele Lady Anion?

Date: 2010-08-07

Absorbantele din gama Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale textile si hartie pura, polimer ultra-absorbant, adezivi non toxici aprobati pentru industria alimentara, materiale impermeabile Hi-Tech care permit patrunderea aerului in timp ce retin lichidele.

Stratul 1

Stratul care intra in contact cu pielea - e compus din bumbac de inalta calitate care absoarbe lichidul si il transmite elementului absorbant. Ofera o senzatie tactila placuta.

La majoritatea celorlalte absorbante acest strat e realizat din hartie reciclata (poate contine urme de plumb, mercur sau alte metale grele).

Stratul 2

E un strat de siguranta care previne contactul dintre piele si materialul absorbant dupa ce acesta a transformat lichidul in gel, impiedica accesul dinspre interior spre straturile de suprafata.

Este specific noii generatii de absorbante.

Stratul 3

Banda textila special tratata, care in contact cu caldura umana emana ioni negativi - eliminand mirosurile neplacute si bacteriile. Tot aici se afla fixate si pulberile ceramice care emit in infrarosu stimuland circulatia sanguina la nivelul capilarelor si activitatea sistemului imunitar.

Nu se intalneste decat la produsele din generatia a doua (Love Moon, Lady ANION, etc).

Stratul 4

E un strat din hartie pura, speciala, cu mare capacitate de absorbtie care fixeaza in interiorul absorbantului gelul rezultat in urma absorbtiei lichidelor.

Cele mai multe absorbante folosesc hartie reciclata, ieftina, nociva.

Stratul 6

Acest strat contine materialul absorbant care transforma lichidul in gel, permitant absorbantelor sa ramana tot timpul uscate.

Se intalneste si la absorbantele clasice dar in cazul acestora are un coeficient de absorbtie foarte scazut.

Stratul 7

Are rolul de a nu lasa lichidele sa se scurga in exterior. E realizat din pelicula impermeabila pentru lichide dar permeabila pentru aer (breathable), permitand aerisirea si eliminand condensul datorat transpiratiei.

Doar cateva absorbante din vechea generatie utilizeaza aceasta tehologie.

Stratul 8

Stratul adeziv care vine in contact cu lenjeria - este realizat din adezivi aprobati pentru utilizarea in industria alimentara - nu este toxic.

Majoritatea marcilor clasice folosesc adezivi industriali care contin materiale toxice, daunatoare organismului.


Articles archive

Recomandari pentru uz profilactic si terapeutic
Ioni negativi (anioni)
De ce sa folosesti absorbantele Lady Anion?
Raze infrarosii (IR)