Anion,Lady Anion,Love Moon

Recomandari pentru uz profilactic si terapeutic

Date: 2010-08-13

Absorbantele Lady ANION pot avea efect profilactic si terapeutic in urmatoarele cazuri :

  • Inflamatii si Dermatite
  • Infectii cu bacterii de toate tipurile
  • Candidoze, mancarimi, arsuri
  • Infectii trompe uterine
  • Scurgeri excesive
  • Dismenoree
  • Migrene
  • Cancer de col uterin
  • Ciclu neregulat

De asemenea, ionii negativi asigura o oxigenare mai buna a sangelui si ajuta la echilibrarea hormonala.

Daca exista inflamatii produse de bacterii rezistente la medicamentatie, emisia de ioni negativi din absorbante poate restrange aria acestora iar in cazul unei utilizari consecvente inflamatiile pot fi inlaturate.

IMPORTANT !

Cu toate calitatile lor antibacteriale, absorbantele igienice Lady ANIONnu sunt un medicamentsi nu inlocuiesc tratamentele medicale speficice.

Ionii negativi si infrarosiileelimina bacteriile si ajuta organismulsa sa combata infectiile si bolile cauzate de acestea, prin metode pur naturale, de aceea ele nu trebuie considerate un medicament ci mai degraba un element de prevenire si de ajutor in tratarea afectiunilor, nu unmedicamentin sine care inlatura profesionismul medicului.

Acolo unde exista deja probleme - efectul absorbantelor poate deveni efectiv in functie de starea de sanatate a persoanei, iar absorbantele, cu toata actiunea lor beneficanu se pot substituii tratamentului medical.

Efectul imediat al utilizarii absorbantelor cu ioni negativi consta in distrugerea bacteriilor si prevenirea multiplicarii acestora.

In cazul persoanelor alergice se recomanda sfatul medicului inainte de folosire.Ioni negativi (anioni)

Date: 2010-08-13

Ioniisuntatomisau molecule care au castigat sau pierdut o sarcina electrica.

Ionii negativisunt atomi sau molecule cu incarcatura negativa. Ionii negativi nu au miros sau gust si nu poti fi vazuti. In natura, ionii negativi sunt creeati cand moleculele de aer sunt descompuse de lumina soarelui, de radiatii cosmice si de miscarea aerului sau apei. Ionii negativi mai pot fi produsi in natura de anumite minerale sau roci vulcanice. Aceste roci sunt folosite in industrie pentru pulberi ceramice care au diverse aplicatii in mai multe domenii tehnologice simedicina. Concentratii mari de ioni negativi pot fi gasiti in natura cu precadere in padurile montane, cascade si plaje, locuri in care oamenii se simt revigorati si plini de energie.
Cand cantitatea de ioni negativi continuti in un centimetru cub de aer inhalat variaza intre 5,000 si 50,000, intareste organismul si cresteimunitatea. Cand cantitatea ajunge la valori mari intre 100,000 si 500,000, apare un efect ameliorant asupra bolilor.
Principalul avantaj al ionilor negativi pentru corpul uman include curatarea sangelui, eliminarea bacteriilor daunatoare, intarireasistemului imunitar, activarea celulelor, balanshormonal, tratamentulinflamatiilorsi ajustarea sistemului nervos central. Interactiunea intre ionii negativi si corpul uman este o parte aelectromedicinei, avindecarii electromagnetice, avindecarii bioelectromagnetice. Acesta este motivul pentru care am adaugat putereaionilor negativiabsorbantelor Lady Anion.Articles archive

Recomandari pentru uz profilactic si terapeutic
Ioni negativi (anioni)
De ce sa folosesti absorbantele Lady Anion?
Raze infrarosii (IR)